Hapjet aktuale të punës

Aktualisht jemi duke u përpjekur të mbushim pozicionet e mëposhtme në vendet tona në Mynih, Ulm dhe Augsburg sa më shpejt të jetë e mundur:

Lideri i ekipit (m/f)
Asambletë e skelave (m/f)
Ndihmësit e skelave (m/f)
Mbikëqyrës (m/f)
Punëtor i depove (m/f)
Grupet gjithashtu mirëpresin!
Për të gjitha vendet tona, ne jemi në kërkim të nënkontraktuesve.

Kërkesat tona:

  • Përvojë në skela dhe aplikimet e saj
  • Aftësia për të punuar në një ekip, fleksibilitet dhe besueshmëri

Ajo që ne u ofrojmë punonjësve tanë:

  • Trajnim i plotë fillestar
  • Trajnimi i aftësive të reja
  • Punoni në një ekip të motivuar
  • Paga e bazuar në rendimentin me marrëveshje

Feel free to take the first step and give us a call.

Kontakt: Florent Qereti
flet:          Shqip
Telefon: 08284 / 99880 90
08:00-16:30 Uhr

Ju jeni gjithashtu të mirëpritur të aplikoni me shkrim. Ju lutemi dërgoni aplikacionin tuaj duke përfshirë datën tuaj më të hershme të mundshme të fillimitby e-mail në: info@schaefer-geruestbau.com

ose me postë tek:
Schäfer Gerüstbau GmbH
Zusamstrasse 2
D-86479 Memmenhausen